U bent hier

kOsh Scheppersstraat : afdeling Verwarmingsinstallaties in de kijker

Herentals
29.05.2015 - 14.15u
Door: Herman Gezelle

Dankzij sponsorfirma's, nieuwe aankopen en een resem aanpassingswerken is kOsh campus Scheppersstraat heel fier de vernieuwde afdeling Verwarmingsinstallaties voor te stellen.  Een van de vernieuwingen houdt in dat aan de leerlingen een Cerga-certificaat kan worden aangeboden. Cerga is een kwaliteitslabel voor gasinstallaties. Dit biedt de klant de garantie dat zijn installatie professioneel is aangelegd. 

Dirk Geysels, technisch directeur, kOsh campus Scheppersstraat : 'Dat het voor een school enorm veel geld kost om 'mee' te zijn in de snel evoluerende omgeving van allerlei technische installaties zal iedereen intussen wel beseffen. Daarom is het zo mooi dat kOsh een beroep kan doen op sponsorbedrijven om de infrastructuur supermodern uit te bouwen.

Marcel Lembrechts bvba uit Oevel is al heel wat jaren een grote sponsor van de afdeling, maar sinds vorig jaar is hier ook de firma Viessmann bijgekomen. Verder kan deze afdeling ook een beroep doen op sponsoring van 4Technics uit Noorderwijk en van Mitsubishi Electric Europe B.V. Belgium. Telkens ging het hier om sponsoring van materialen en toestellen.

Volgend schooljaar zal de afdeling verder uitgebouwd worden met het labo 'hernieuwbare energieën.''

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Webdesign door Intracto