La Sorpresa in de St.-Waldetrudisstraat 16 lanceerde recent een splinternieuwe webshop waarop jezelf de pakketjes mag samenstellen, alles op maat dus. Je kan de gepersonaliseerde doopsuikerdoosjes zelf vullen, je kiest de kleur, de grootte, de opdruk, alles in één.  Ook voor de origineelste doopkaartjes. Die zijn binnen de 2u geleverd.  La Sorpresa verzorgt je bestelling trouwens in een eigen atelier met de modernste machines.

Sympathieke zaakvoerders Axana & Larissa Ceulemans : 'Heel tof dat de mama's en papa's altijd zo tevreden zijn van onze snelle en perfect afgewerkte service. La Sorpresa is een begrip in de Kempen en ver daarbuiten. Ook voor trouwers, communicanten, verjaardagen en andere speciale gelegenheden is er een zeer uitgebreid gamma. Voorbeeld : een gepersonaliseerde bak Jupiler met de naam van je pasgeboren kindje erop is ontzettend populair.   

La Sorpresa steunt actie Meneer Konijn van Q Music : woensdag om 16u live in Herentals

Axana & Larissa : 'We doen met veel enthousiasme mee aan de hulpactie Meneer Konijn van Q Music ten voordele van vzw Kindergeluk. Tot volgende woensdag kan je bij ons Meneer Konijn cado's kopen : slabbetjes, knuffeldoekjes, handdoeken en badcapes.  Voor elke artikel gaat 3 euro in het spaarpotje.  Woensdag verdubbelt La Sorpresa het bedrag. 

De bedoeling is dat we in 2014 het hele jaar door de actie gaan steunen, zodat we meer mensen met een goed hart kunnen bereiken.

Volgende woensdag 18/12 om 16u komt Q live voor de actie Meneer Konijn naar het kantoor van toerisme op de Grote Markt in Herentals.'

Workshop : alles over zelf cadootjes maken

Op woensdag 19/2/2014 om 19u organiseert La Sorpresa een gratis workshop voor allle mama's én papa's over hoe zelf cadootjes samenstellen, ze origineel verpakken, en hoe doopsuiker een extra dimensie geven. Alles per strikt vooropgesteld budget.  De plaatsen zijn beperkt.  Je kan nu al inschrijven langs info@lasorpresa.be kijk op La Sorpresa  (ad)  Foto's Guy Verellen / Nnieuws.