Op zaterdag 4 april wordt het nieuwe location based spel 'Pumpkin attack' gelanceerd: een spel op je smartphone over pompoenen en vampieren in Kasterlee. Het is een location based game voor 9 tot 99-jarigen tegen de tijd. De app kun je gratis downloaden in de Google playstore of je kunt een smartphone met het spel huren bij Toerisme Kasterlee voor 15 euro.
Jan Bieseman of Pumpkin Jack woont aan de rand van de Netevallei in Kasterlee. Hij heeft gevaarlijke plannen. Hij kweekte een leger van duizenden pompoenvampieren en binnen exact twee uur komen ze tot leven, klaar om iedereen in Kasterlee te vernietigen. Alleen de vloek des doods kan dit stoppen, maar die heeft Pumpkin Jack veilig verborgen achter slot en grendel. De spelers hebben twee uur om deze vloek des doods te vinden.
Het is een location based game. Dit betekent dat de verschillende opdrachten automatisch op je smartphone komen als je voorbij de juiste locatie komt. Het spel is ontwikkeld met financiële hulp van Toerisme provincie Antwerpen.

Vandaag hebben twee leerlingen van GBS De Vlieger: Thom Wellens uit Tielen (11 jaar) en Piet Vanhout (11 jaar) uit Kasterlee het spel 'Pumpkin Attack' nog een laatste keer uitgetest. Ze waren zeer enthousiast.

Meer info: Toerisme Kasterlee, Markt 13, 2460 Kasterlee, toerisme@kasterlee.be