Na winst tegen de 2e in de stand trok Club '90 vol optimisme maar verzwakt naar de leider. Het werd een kansloze 15-4.

Wedstrijdverslag HB Zurenborg – zvc Club’90 15-4
Na de zege tegen ACS (2dein het algemene klassement) moesten de Herentalsenaren, weliswaar verzwakt, ervaren dat Zurenborg (de leiders) nog een ander kaliber is.

Zurenborg ging furieus van start en scoorde binnen de minuut 2 doelpunten 2-0 (28” en 1’). Met de regelmaat van een klok bleven ze vlot scoren na snelle en mooie aanvalsacties 3-0 (5’) 4-0 (6’). Op de 10’ kon Club’90 dat moedig en fair meespeelde minderen tot 4-1 langs Bram Goos. Op de 12’ werd het 5-1. Zurenborg liep voor rusten nog verder uit tot 6-1 (14’), 15’ 7-1, 8-1 (17’) en 9-1 23’.

Na de pauze kende Club’90 pech wanneer een schot van Steve Smets op de paal belande. Op de 31’ werd het 10-1 en 11-1 werd het in de 33’. Club’90 kende pech met een bal op de paal van Joren Willems en een lob van Steve Smets op de deklat. In de 39’ werd het 12-1 en in de 40’ kon Tom Helsen milderen tot 12-2. In de 43’ werd het 13-2 en in dezelfde minuut 13-3 via Tom Helsen. In de 48’ werd het 14-3 en andermaal in dezelfde minuut konden de Herentalsenaren tegen scoren 14-4 via Tom Helsen. In de allerlaatste minuut kwamen de eindcijfers op het bord 15-4.

Coach Willy Vervoort was niet verrast door deze zware nederlaag. "Deze ploeg is veel te sterk voor provinciale", vond hij. Vervoort wees er wel op dat enkele titularissen ontbraken, maar wilde dit niet tot excuus aanwenden voor deze zware nederlaag.

Alle spelers deden hun best, ook gelegenheidsdoelman Hans Vervoort die in ondankbare omstandigheden titularis Stijn Van Genechten moest vervangen.

Volgende vrijdag 9 maart ’12 trekt Club’90 naar Schilde en hoopt daar op minstens 1 punt voor kapitein Gino Vervoort en zijn boys.