U bent hier

Leontine opent ontbijt- en lunchbar in dubbeldekker

Herentals
13.05.2017 - 08.08u
Door: Herman Gezelle

Delicatessenzaak Leontine (Van Eccelpoel) opent voor de 2e keer een pop-up ontbijt- en lunchbar. Het grote verschil is dat deze zeker 2 jaar blijft staan, en dat de bar een hoogst originele vorm kreeg.

De winkel in huisgemaakte kant-en-klaarmaaltijden Leontine op de Lierseweg 20, kreeg er eind 2015 een zusje bij in de vorm van een tijdelijke ontbijt- en lunchbar in de Zandstraat.

Die pop-up krijgt nu een vervolg met een origineel concept: een ontbijt- en lunchbar in een Britse dubbeldekker en aangebouwde serre. De grote bus haalden de initiatiefnemers in Engeland en bouwden ze om tot keuken met op het bovendek zitplaatsen.

De serre 'De Seir' moet dienen voor mensen die wat rustiger willen zitten. Voor de inkleding deed Leontine een beroep op de leerlingen van de opleiding Tuinbouw van de campus Scheppersstraat kOsh, die de aanplantingen verzorgden.

De Bus en De Seir openen vandaag zaterdag vanaf 14u feestelijk de deuren met een mini-festivalletje op het terrein naast Van Eccelpoel op de Lierseweg.  (pp)

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Webdesign door Intracto