Vrijdag opende in het Centraal Station in Antwerpen de Pop-Up Gallery. Een van de zes deelnemende zaken is Atelier Pistolet. In Atelier Pistolet krijgen een zestal webshops de kans hun producten aan de klanten voor te stellen. Dit visueel aanwezig zijn is handig tijdens deze eindejaarsperiode.

Een van de 6 webshops die zich in Atelier Pistolet voorstellen is die van L'essentiel de marcelle. Dat is de webshop van Sarah Boxstaens en Hilde Verelst uit Herentals en Herenthout.

Bij L'essentiel de marcelle vind je enkel producten met liefde voor natuur en lichaam. Hun webshop in natuurlijke beauty en lifestyle is een aanrader.  Ze zijn al sinds juni met hun webshop actief en namen tot nu enkel deel aan beurzen. Het opzet van de Pop-Up Store vinden ze knap. Ze waren zelf al op zoek naar tijdelijke handelsruimte. Ze denken trouwens dat zulk initiatief ook in Herentals mogelijk moet zijn.

Je kan nog tot en met 31 december in de Pop-Up Store van Hilde en Sarah langslopen. Je krijgt er bovendien informatie over 'les soirées de marcelle' kijk op www.lessentieldemarcelle.be of info@ledm.be.