De manifestatie Levensloop op het sportcentrum 't Kapelleke is een enorm succes. Emoties, sportieve en andere prestaties liggen sinds zaterdagnamiddag 17u dicht bij mekaar.

De 24u loop- en wandelactie werd op gang getrokken met getuigenissen van meter en wielrenster Ellen Van Loy en zangeres Belle Perez die elk in hun familie en vriendenkring met kanker te maken hadden.  Nog voor er zaterdag gewandeld of gelopen werd, had de actie al 63.000 euro opgebracht.

Indrukwekkend ook het kaarsenmoment toen het pikdonker werd. Alle aanwezigen werden uitgenodigd om langs het parcours te wandelen dat aan de rand volledig verlicht werd met een paar duizend zakken met daarin elke keer een brandende kaars. Elke kaars deed aan iemand denken die aan kanker overleden is. De zakken waren dan vaak ook knap versierd met een persoonlijke tekst.

Zondag gaat de actie gewoon verder tot 17u. Er wordt dan nog gewandeld en gelopen, er zijn optredens en andere animatie. Iedereen krijgt er ook heel wat informatie. De vechters, de mensen die op dit moment tegen kanker vechten, worden een ganse dag in de watten gelegd.