Tien jaar geleden opende Link 21 feestelijk in Herentals.  Wim Heylen en Jan Van Eyck lanceerden een gewaagd initiatief, dat na 10 jaar hard werken uitgegroeid is tot een vaste waarde in het Kempense economische en culinaire landschap. Het plan van de jonge ondernemer Wim Heylen om aan de afrit 21 langs de E313 een multifunctionele hoogbouw op te trekken, was op zich al behoorlijk revolutionair. Maar daar ook nog een vergadercentrum en een brasserie onder te brengen, was pas echt innovatief. Veel sceptici stelden zich diepe vragen toen het complex in 2004 de deuren opende. Uiteindelijk bleek een hoogbouw Link 21 dan toch geen synoniem te zijn van hoogmoed.

 “Gelijk krijgen is altijd fijn”, bekent Wim Heylen tien jaar later. “Uiteindelijk bleek een hoogbouw dan toch geen synoniem te zijn van hoogmoed. Maar ik ben niet te beroerd om toe te geven dat we bij de start heel moeilijke jaren beleefden. En dat ik het zonder mijn zakenpartner en vriend Jan Van Eyck nooit had gered.

Uniek team

Link 21 rekent op een uniek team dat al jaren iedere dag weer aan het succes werkt. Stuk voor stuk mensen die in ons concept passen : de perfecte mix van kwaliteit, omkadering, bereikbaarheid en prijs.  Ondertussen heb ik als hobbykok nog meer respect gekregen voor medewerkers uit de horecasector.'

Jan Van Eyck van de gelijknamige bekende Groep Van Eyck knikt instemmend. “Zonder de creativiteit en het lef van Wim had ik het ook niet gered. We vullen elkaar gewoon zeer goed aan. Link 21 is na 10 jaar een begrip. En ook zakelijk is Link 21 nu een topper. Net omdat we niet hoogmoedig waren en ons aanpasten aan de realiteit van de markt. Omdat we oog hadden voor de noden van de klanten.  De volgende viering is binnen 11 jaar voor het feest '21 jaar Link 21'.”

Tijdens het jubileumjaar plant Link 21 talrijke commerciële acties :

- Paasmaandag 21/4 de grote Paasbrunch,

- op zaterdag 17/5 de denderende '10 Year Anniversary Party'

- en op 30 en 31/5  Back to Nature "Link 21" op locatie bij aspergeteler Sus Van Olmen in Plassendonk.

Alle info reservaties Link 21 tel. 014-283040 of mail link21@groepvaneyck.be

Op de foto boven : pizzabakker Antonio in de keuken il Ventuno @ Link 21 in actie met Wim Heylen en Jan van Eyck / foto's Nnieuws / Guy Verellen.