Berkven N.V. in de Geelse Ericastraat houdt op zaterdag 30/11 en zondag 1/12 open deur telkens van 14 uur tot 17 uur.

Het vroegere sportcentrum heeft een tweede leven gekregen als een site met veertien serviceflats.

Immers na 27 jaar het sportcentrum te hebben uitgebaat, hebben de zaakvoerders Hans Geldof en Mieke Lepez besloten het roer volledig om te gooien. Vorig jaar zijn dan veertien mooie en ruime serviceflats gebouwd op het terrein van het vroegere sportcentrum.

 

De zeven flats op de benedenverdieping hebben allen een eigen terras; de flats op de verdieping hebben een groot balkon met mooi uitzicht. Het zijn ruime flats (van 75 tot 100 m²) en ze zijn allen geschikt om alleen te bewonen, of met 2.

 

Een service flat is een vrij nieuw concept. Tijdens de opendeurdag willen we de bezoekers goed uitleggen wat een serviceflat precies inhoudt en wat de huur- of koopformule te bieden heeft. Bovendien zijn onze flats niet verbonden aan een OCMW- of ander rusthuis. Dit geeft toch een zeer aangenaam  gevoel bij de bewoners. Hiervoor kan je de getuigenissen van twee bewoners in bijlage lezen.

 

Onze bewoners kunnen geheel vrijblijvend beroep doen op de verscheiden diensten, die we aanbieden.

 

Zo is er 24/7 permanentie, poetsdienst, boodschappendienst enz…

Elke middag serveren we ook een heerlijke driegangen menu.

Berkven is vooral een sociaal woonproject geworden, waar onze bewoners zich echt kunnen thuis voelen en zelfstandig en onafhankelijk wonen in een veilige en comfortabele flat.