Kom naar de infodag van CVO DTL op zaterdag 20 augustus en ontdek welke cursussen ze volgend schooljaar allemaal aanbieden. Een praktijkgerichte opleiding, een verrijkende informaticacursus, een talen- of graduaatsopleiding: onze docenten en coördinatoren stellen het nieuwe aanbod voor 2016-2017 vol enthousiasme aan je voor tijdens de infodag.

Jan Michielsen,  Adjunct-directeur CVO DTL Herentals : 'Tijdens het nieuwe schooljaar kan je bij CVO DTL Herentals weer een pak interessante, leuke en verrijkende cursussen volgen. Sommige cursussen bieden we al langer aan, maar we hebben er ook een aantal gloednieuwe aan toegevoegd.

In onze afdeling Naaien kan je nu ook volgende modules volgen: Leuke knuffels en geboortecadeautjes, Woon- en modeaccessoires en Tasjes en leuke accessoires. De opleiding Schoonheidsspecialist is volledig nieuw en die van Kapper werd zelfs volledig vernieuwd. Ook in de afdelingen Voeding en Informatica zijn er tal van nieuwe cursussen.

Wil je het volledige aanbod kennen of heb je nog vragen bij sommige opleidingen? Dan nodigen we je van harte uit op onze infodag op 20 augustus '16, maar als je niet kan wachten, kan je ook altijd een kijkje nemen op www.dtl.be.

Maak tijdens de infodag ook zeker even een praatje met de coördinatoren en docenten die je maar al te graag wat meer vertellen over hun cursus(sen). Je hebt bovendien de mogelijkheid om de leerplannen in te kijken en zo een nog concreter beeld te krijgen over wat er exact in de cursus aan bod zal komen.

Of wil je een taal opfrissen en weet je niet op welk niveau je best start? Bij CVO DTL Herentals kan je gratis een niveautest doen.

Infodag CVO DTL Herentals
Op zaterdag 20 augustus ben je dus van harte welkom op kOsh Campus Collegestraat (Collegestraat 46) in Herentals. Van 10 tot 12 uur staan we er met een heel team voor je klaar om je te informeren over alle opleidingen die in september '16 van start gaan bij CVO DTL Herentals.

Wil je je tijdens deze infodag meteen inschrijven voor een cursus? Dan kan dat uiteraard op het secretariaat of online via www.dtl.be.