Binnenkort komt het meest legendarische Belgische circus naar Herentals. In deze barre tijden waar sommige circussen zelfs verplicht zijn van naam te veranderen blijft Magic Circus sedert 1989 een gevestigde waarde in het circusvermaak.

Onder de leiding van de charismatische, alweer 88-jarige Bill Kartoum en zijn echtgenote Patrizia Lotti brengen zij een programma met allerlei attracties, dat zoals ze het zelf zeggen in hun reclame “ zo sterk is als een olifant”, alhoewel die dikhuiden er in persoon niet meer bij mogen zijn.

3 geleerde poezen

Talrijke dierennummers met kleine boerderijdieren komen daarom in de piste, de 3 geleerde poezen, zo slim als de gelaarsde kat, prachtige Canadese sierkippen van allerlei groottes en de vluchtige duiven, die dank zij veel geduld en dierenliefde hun hoogstandjes vertonen. Bill zelf zien we aan het werk als de uiterst grappige muzikale clown en hij brengt een grote tovershow waarbij zelfs een lieftallige dame in 2 stukken gesneden wordt.

Hoe dit allemaal afloopt en wat er nog meer te zien is kan je zelf tijdens deze voorstellingen komen ontdekken. Eerst was er heel wat onzekerheid over dit optreden, want nog maar nauwelijks anderhalve week geleden heeft de kranige directeur een val van meer dan 6 meter gemaakt in zijn hangar in Kontich.

Een hersenschudding en verscheidene kneuzingen waren het resultaat, maar daar waar ieder andere sterveling enkele weken thuis zou blijven, zoniet bij Bill Kartoum die er na enkele dagen opnieuw tegenaan gegaan is om deze voorstellingen van zijn Magic Circus in Herentals te laten plaatsvinden.

Magic Circus

Het MAGIC CIRCUS komt naar HERENTALS op het multifunctioneel terrein naast VC Herentals, Herenthoutseweg van woensdag 22 juni t/m zondag 3 juli, woensdag 22/06 om 15 u, zaterdag 25/06 om 15 u, zondag 26/06 om 15u, woensdag 29/06 om 15 u, vrijdag 1 juli om 19 u, zaterdag 2 juli om 15 u, zondag 3 juli om 15 u, Info tickets en reservatie : 0479 365 313 of info@magic-circus.be Prijzen der plaatsen : volwassenen : €12 - €15 / Kinderen : €10.