Zaterdag verkoos het bestuur van Open vld Herentals een nieuwe lijsttrekker. Martin Margodt wil, naar eigen zeggen, burgemeester van Herentals worden.


Voorzitter Tom Ryken : “Na het ontslag van François Vermeulen moest het bestuur afgelopen zaterdag opnieuw stemmen over het lijsttrekkerschap. Martin Margodt bleef kandidaat en werd unaniem verkozen, op één onthouding na. Het bestuur heeft er dus het volste vertrouwen in dat Martin een geschikte kopman is”.

Lijsttrekker Margodt bedankt het bestuur voor het vertrouwen: “Het is een kans die ik met beide handen zal grijpen”. Dat het lijsttrekkerschap vooral ook veel en hard werken inhoudt, schrikt Margodt niet af. “Als voorzitter van Mobilithals ben ik ook vele uren in de weer geweest tegen de verdwijnpaal. Je moet nu eenmaal bereid zijn de handen uit de mouwen te steken als je iets wil bereiken. Ook nu ga ik me voor 200% inzetten”.

'Met de verkiezing van een nieuwe lijsttrekker sluiten de Herentalse liberalen de rangen. En dat blijft ook zo', zegt voorzitter Ryken.