Na de Belgische bekermatch van zaterdag moest de 1ste herenploeg van Booischot zondag partij geven aan Geel Zwart Wijnegem voor de Beker van Antwerpen.
Ze begonnen geconcentreerd aan de wedstrijd en werkten vrij vlot de 6 punten voorgift weg (8-5,16-15 en 20-25)

In de 2de set hadden ze even een dipje en keken ze binnen de kortste keren tegen een 8-2 en 16-8 achterstand aan en dat gaf de thuisploeg vleugels. De mannen van Mendo kregen de achterstand niet meer weggewerkt en gingen de boot in met 25-16 tegen een sterk spelend Wijnegem.

Ook in de 3de set leek de voorgift van 6 punten een zware handicap en duurde het tot de 2de technische time-out voor Mendo die kon wegwerken (8-1 en 15-16). Tot 21-21 ging het gelijk op maar dan stak Mendo een tandje bij en klaarde de klus met 22-25.

In de 4de set startte Mendo aan de opslag met Michel Mariën en die bracht hen naar een veilige 6-11 voorsprong. Ze gaven die niet meer uit handen en konden de set rustig uitspelen. (6-8, 9-16 en 14-25)

Speelden : Yannick Wynen, Robin Adriaensen, Bob Douwen, Michel Mariën, Yannick Slaets, Wouter Gijsemans en libero Marijn Claes.
Kwamen in : Wout Van Dyck en Nathan Peeters