De heren A van Mendo Booischot wonnen in de Liga B van het volleybal hun thuiswedstrijd tegen VC Gembloux met 3-1.

De heren van Mendo Booischot (Liga B) begonnen slecht aan de wedstrijd en vonden geen verweer tegen de krachtige aanvallen van Arnaud Decoster en Audrey Frankart. In de 2de set kregen we een hele spannende wedstrijdfase waarin Mendo uiteindelijk aan het langste eind trok. Dan was de veer bij de bezoekers gebroken en daar maakte Mendo handig gebruik van en won makkelijk de derde set..

Ook in deel 4 kwamen ze niet echt meer in de problemen en pakten verdiend 3 punten. Zo behouden ze het zicht op een top5plaats maar hiervoor zijn ze wel afhankelijk van het resultaat van de wedstrijdresultaten van Marke Webis Wevelgem die door de onverwachte overwinning tegen Puurs vorige week een gouden zaak hebben gedaan.

Als zij de 2 resterende wedstrijden nog winnen zullen onze mannen zich tevreden moeten stellen met een toch wel verdienstelijke 6de plaats maar we blijven uiteraard hopen op de top 5.

Setstanden: 3 - 1 (21/25, 28/26, 25/11, 25/22)

Speelden : Bob Douwen, Ruben De Ryck, Wout Van Dyck, Ward Van Dyck, Joren Appels, Wouter Gijsemans en Wout Ponnet (Libero)

Invallers:  Ruben Duwaerts en Pieter Gielen.

Volgende week naar Kapellen!

Volgende week moeten onze mannen naar Kapellen en in de wetenschap dat die dan hun laatste thuiswedstrijd spelen (afscheid van clubboegbeelden Yannick Sophie en Gert Vandeput) gaat het daar weer volle bak en ambiance zijn. Daarom doen wij een oproep aan alle supporters van Mendo om met zijn allen in groene outfit naar de sporthal van Kapellen te trekken om die om te toveren in de groene hel van Kapel :-)

VC Global Wineries Kapellen - Mendo Booischot om 20u30 in de Gemeentelijke Sporthal, Chr. Pallemansstraat 84, Kapellen.

verslag: Annemie Daems/Mendo/Nnieuws.be