Op zaterdag 25 april start de fietspromotiecampagne 'Met Belgerinkel naar de Winkel'. Door van 25 april tot en met 31 mei met de fiets of te voet te gaan winkelen, zorg je mee voor een leefbare, veilige en milieuvriendelijke gemeente. Bovendien maak je elke dag kans op mooie Belgerinkel-prijzen.

Hou de deuren van onze lokale handelszaken vanaf eind april goed in de gaten. Hangt hier een Belgerinkel-affiche en ben je te voet of met de fiets? Aarzel dan niet om je Belgerinkel-sticker te vragen. Registreer de unieke code van deze sticker tussen 25 april en 31 mei 2015 via www.belgerinkel.be. De volgende dag zie je al of je gewonnen hebt. Iedere rit of wandeling naar een deelnemende handelaar is een nieuwe kans om te winnen!

Geen internet?
Kan je de code van de sticker moeilijk via internet registreren? Kleef je sticker dan op een spaarkaart en deponeer deze in de spaardoos die je vindt aan de informatie- en onthaalbalie in 't Getouw, Molenhoekstraat 2.

Extra prijzen
Alle klanten, of je je nu registreert via internet of via de spaardoos, maken bovendien kans op de extra prijzen exclusief voorbehouden voor onze inwoners.

De campagne 'Met Belgerinkel naar de Winkel' is een initiatief van Bond Beter Leefmilieu, Unizo en Gezinsbond en loopt over heel Vlaanderen. Met deze campagne willen de initiatiefnemers klanten van de handelszaken in onze gemeente aanmoedigen om vaker met de fiets of te voet boodschappen te doen. Onze gemeente is één van de meer dan 170 gemeenten die aan deze campagne deelnemen.