Op zaterdag 26 april start de fietspromotiecampagne ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’. Door van 26 april tot 31 mei met de fiets of te voet te gaan winkelen, zorg je mee voor een leefbare, veilige en milieuvriendelijke gemeente. Bovendien maak je kans op een exclusieve Belgerinkel-fiets van Achielle.

Hou de deuren van onze lokale handelszaken vanaf eind april goed in de gaten. Hangt hier een Belgerinkel affiche en ben je te voet of met de fiets? Aarzel dan niet om je Belgerinkel-lot te vragen.

 

Je registreert dit lot op www.belgerinkel.be en maakt zo kans op één van de dagelijkse nieuwe mooie prijzen, uitgereikt over heel Vlaanderen. Iedere rit naar een deelnemende handelaar is een nieuwe kans om te winnen!

Niets gewonnen? Niet getreurd!

Heb je tijdens de campagneperiode nog niets gewonnen? Niet getreurd, je maakt dan nog steeds kans op de unieke Achielle retro-fiets en andere mooie prijzen, exclusief voorbehouden voor deelnemers in onze gemeente.

De campagne 'Met belgerinkel naar de winkel' is een initiatief van Bond Beter Leefmilieu, Unizo en Gezinsbond en loopt over heel Vlaanderen. Onze gemeente is één van de 180 gemeenten die aan deze campagne deelneemt.