Van 14 december tot 10 januari loopt in de exporuimte van 't Getouw de overzichtstentoonstelling 'M.EXPOrt²'. Verwacht je aan een combinatie van woord, beeld, video, fotografie, installaties,... gerealiseerd door jonge kunstenaars. De toegang is gratis.

M.art is het bovenlokaal project van jeugdhuis Tydeeh ter ondersteuning van artistieke expressie bij jong kunstzinnig geweld. M.EXPOrt² toont een overzicht van het tweede M.art werkjaar. Er komt zowel multidisciplinair persoonlijk werk van de M.artiesten aan bod, als een overzicht van de deelprojecten uit 2015.

M.artiesten

M.artiesten Jente Ruts, Jan Huysmans, Han Geboers, Jens de Haes, Elien Lievens, Helena Ceuppens, Charlotte Kog, Brecht Sanen, Hannes Van den Bergh, Lore Cambré, Annelies Vanherck, Arthur Theyskens, Ruth Mentens en dAnsbeeLd vzw tonen een greep uit hun artistiek kunnen.

M.EXPOrtissage

Op vrijdag 8 januari om 19.30 uur nodigen Cultuurcentrum 't Getouw en M.art je uit voor de M.EXPOrtissage, afsluiting van de tweede overzichtstentoonstelling van Jeugdhuis Tydeeh's M.art.