Als allerlaatste Pop Up Live deze zomer krijgt Mol een topaffiche, misschien wel de sterkste van de reeks. Met K's Choice, Mika, Natalia, Regi, Scala, Gers Pardoel en Christoff komen op woensdag 5 augustus meerdere toppers met internationale uitstraling naar onze gemeente.

De Ketnetband en Maartje Van Neygen maken de affiche compleet. Het belooft trouwens een heel bijzondere editie te worden. Zo brengen zowel Regi als Christoff een duet met de prachtige stemmen van Scala.

Het feest begint om 19 uur en duurt tot 23 uur. De opnames starten om 20.30 uur. Voordien brengt DJ Dimitri d'Anvers het Rondplein al op stoom. Na de televisieopname word je nog getrakteerd op een concert van Bart Kaëll. De inkom is volledig gratis.

Bereikbaarheid

We adviseren alle inwoners om met de fiets te komen. Zo moet je niet naar een parkeerplaatsje zoeken. De Corbiestraat wordt ingericht als fietsparking.

Wie toch met de auto komt, kan zijn auto kwijt op parking Rivierstraat, parking Den Uyt, parking 't Getouw, parking Hangarstraat en parking Keirlandse Zillen.