Woonzorgcentrum Parel der Kempen in Westerlo doet mee aan de actie Music for Life rond dementie. Parel der Kempen doet dat met 'Gloeien for life' en 'Content(d)ement for life.

Het afgelopen jaar heeft het OCMW en het gemeentebestuur verschillende praatcafés en activiteiten georganiseerd, in het kader van de campagne Content(d)ement, om van Westerlo een dementievriendelijke gemeente te maken. Het woonzorgcentrum ondersteunt de campagne Music for Life met twee acties:

Gloeien for life

Op 14 december is er vanaf 14 uur een grote kerstfeestnamiddag in de grote zaal van het woonzorgcentrum. De huiszanger Jess doet een echte sing for life. Mensen die naar het feest komen en de badge van Music for life dragen krijgen gratis een "gloeiwijn" of warme chocomelk aangeboden in de inkomhal van het woonzorgcentrum.

Content(d)ement for life

19 december is er in de Zoerla de theatervoorstelling van Leen Persijn

"Mist, mijn moeder en ik", de afsluiter van het content(d)ement jaar. Wie daar aanwezig is met de Music for life badge opgespeld, krijgt een gratis trappist of fruitsap. Kaarten voor het theaterstuk "Mist, mijn moeder en ik" nog steeds verkrijgbaar aan de balie van het woonzorgcentrum.