Op paasmaandag wordt Barak Bizar – de oude kazerne in Kasterlee – het decor voor een knotsgekke familienamiddag met de titel ‘Evacueren’. De animatoren van speelpleinwerking ‘de Speelvogels’ zorgen voor crea en spel in evacuatiestijl. Tot overmaat van ramp vinden Jeffie, Denny en Wimpie elkaar op het podium voor zang, dans en vertier.

Tijdens de repetities voor hun shownamiddag zit de sfeer al snor. Het wereldberoemde duo Jeffie & Denny nodigde Wim Soontjens, beter bekend als Wim van de jeugddienst,

uit om samen een muzikaal theater in elkaar te boksen om op te voeren in Barak Bizar. Het belooft een spetterende namiddag te worden met verschillende gastrolletjes en groot geschut. Een live band van zes muzikanten geeft de show extra karakter.

Naast hun Jeffie & Denny-hits, een brandweermedley, dansnummers en tal van Nederlandstalige en Engelstalige songs, stelt het trio graag een nieuw nummer voor dat speciaal voor deze unieke gelegenheid werd geschreven. Het verhaal is vooral gemaakt voor kinderen van lagere schoolleeftijd, maar de humor is voor jong en oud.

Beleef dit eenmalig spektakel mee op paasmaandag 21 april in Barak Bizar, Binnenpad 8. De poorten van het binnenkoerterras gaan open om 13 uur en de toegang is volledig gratis. Meer informatie vind je op www.kasterlee.be