Op zaterdagavond 31 januari is iedereen van harte welkom in de Lakenhal op de Grote Markt op de Nieuwjaarsreceptie van N-VA Herentals. Om het voorbije jaar feestelijk af te sluiten en het nieuwe jaar goed in te zetten, trakteren ze op verse Vlaamse frietjes en lekkere Herentalse bieren. Gastspreker is Kamerlid Yoleen Van Camp uit buurgemeente Kasterlee.

Voor N-VA Herentals zijn nieuwjaarsrecepties geen stijve bedoening, maar wel een gezellig samenzijn. Verse frietjes met snack van Tjen Tjécco's Vorselaar, een degustatie van bieren van onze eigen Herentalse brouwer DijkWaert, wat Winter Wonderland en een boeiende spreker. Meer moet dat niet zijn.

Yoleen Van Camp
Op 25 mei werd Yoleen Van Camp (27 jaar) verkozen in de Kamer van Volksvertegenwoordigers. Sindsdien vertegenwoordigt ze de Kempen in de Kamer. Als doctor in de Medische Wetenschappen zetelt Yoleen er in de Commissie Volksgezondheid. Als Kempense zet ze zich in Brussel uiteraard ten volle in voor de belangen van onze regio. Daarnaast is Yoleen ook gemeenteraadslid in buurgemeente Kasterlee.

Praktisch

Wanneer : zaterdag 31 januari, van 19 uur tot 22 uur.
Waar : Lakenhal, Grote Markt Herentals.
Praktisch : gratis, inschrijven niet nodig. Iedereen welkom.