Het wildste feest ooit barst los in de jungle wanneer de Netflix Original-serie  ALL HAIL KING JULIEN op 19 december in première gaat. Op Madagaskar is het non-stop feest als Julien de troon bestijgt, met Mort, Maurice en een kleurrijke cast van nieuwe personages aan zijn zijde. Het grootste feestbeest ter wereld maakt zich klaar om de troon te bestijgen in ALL HAIL KING JULIEN van DreamWorks Animation; de gloednieuwe Netflix Original-serie.

De eerste vijf afleveringen zijn vanaf 19 december in de Benelux beschikbaar voor Netflix-leden en zullen op dezelfde dag ook in VS, Canada, Latijns-Amerika, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, de Scandinavische landen en Frankrijk te zien zijn.

Lang voordat de dierentuinbewoners uit de gelijknamige films op Madagaskar aankomen zwaait koning Julien al dag en (vooral) nacht met de scepter over de kleurrijke eilandbewoners, waaronder ook de bij de fans erg geliefde Mort en Maurice. Samen met een heel stel nieuwe junglebewoners beleven ze in de jungle de gekste avonturen en de wildste feesten.

De dansgekte van het hoofdpersonage wordt in ALL HAIL KING JULIEN ondersteund door een bloedstollende score aan originele hits waaronder een gloednieuw, aanstekelijk upbeat themalied. De serie kan bogen op een getalenteerde stemmencast, waaronder televisielegende Henry Winkler (Happy Days) als de koninklijke voorganger en oom van koning Julien.

Andere leden van de stemmencast zijn onder anderen Emmy Awardwinnaar Danny Jacobs als koning Julien, Andy Richter (Conan, Arrested Development) als Mort, Kevin Michael Richardson (Family Guy) als Maurice en India de Beaufort (One Tree Hill) als Clover; de special-ops-expert van de koning.

ALL HAIL KING JULIEN maakt samen met de succesvolle serie Turbo FAST deel uit van een groeiende lijst aan Netflix Original animatieseries van DreamWorks Animation. Voor het einde van 2016 zal DreamWorks Animation nog tien nieuwe series uitbrengen op het grootste netwerk voor internettelevisie ter wereld.

“De combinatie van hilarische humor, fantastische muziek en de eindeloze mogelijkheden voor verhaallijnen over het leven in de jungle, maakt All Hail King Julien tot een werkelijk unieke serie”, aldus Margie Cohn, head of television bij DreamWorks Animation. “All Hail King Julien is een geweldig voorbeeld van de creativiteit van DreamWorks Animation waarmee we het Netflix-publiek een meeslepend verhaal vol kleurrijke karakters brengen.”

“We zijn blij dat we deze serie - die draait om een van de populairste personages uit Madagaskar - kunnen toevoegen aan onze groeiende lijst van DreamWorks Animation producties”, zegt Cindy Holland, Vice President Original Content bij Netflix. “Koning Julien is een echte feestneus en we zijn ervan overtuigd dat vele gezinnen over de hele wereld graag de feestdagen met hem zullen doorbrengen.” 

Nieuwe 22-minuten durende afleveringen van ALL HAIL KING JULIEN zullen in de loop van volgend jaar worden uitgebracht.

Over Netflix

Netflix is wereldwijd het grootste netwerk voor internettelevisie met meer dan 53 miljoen leden in meer dan 50 landen die gezamenlijk meer dan twee miljard uur series en films per maand kijken, inclusief Original-series. Netflix-leden kunnen zoveel kijken als ze willen, altijd en overal, op vrijwel elk scherm met een internetverbinding. Ze kunnen films en series afspelen, pauzeren en verder kijken, zonder commercials of verplichtingen.

Over DreamWorks Animation

DreamWorksAnimation creëert entertainment van de bovenste plank, inclusief 3D-computergraphics animatiespeelfilms, tv-specials en series alsook live-entertainment voor kijkers over de hele wereld. Naast het creatieve talent dat uniek in de wereld is, heeft het bedrijf een sterk en ervaren managementteam en beschikt het over geavanceerde filmtechnologie en filmtechnieken.

DreamWorks Animation staat al vijf jaar lang vermeld in de lijst 100 Best Companies to Work For van FORTUNE® Magazine. In 2013 stond DreamWorks Animation op de 12e plaats in deze lijst. Alle speelfilms van DreamWorks Animation worden in 3D geproduceerd. In totaal heeft het bedrijf tot op heden 29 animatiefilms in de bioscoop uitgebracht, waaronder de franchises van Shrek, Madagascar, Kung Fu Panda, How to Train Your Dragon, Puss In Boots en The Croods. (Netflix)