Campus De Vesten wil haar leerlingen blijvend stimuleren om nieuwe eigentijdse uitdagingen aan te gaan.  Algemeen directeur Antonio Pascale : 'Je kan vanaf volgend schooljaar wielrennen in perfecte combinatie met een bestaande wetenschappelijke of een technische studierichting in de 3 graden en 3 onderwijsvormen volgen, zowel in het voltijds als in het deeltijds onderwijs. Zowel de praktische component als de theoretische component komen toegepast aan bod.  Dat is uniek'.

Maandag 24 juni om 18.30u praten wielerkampioenen Niels Albert en Bart Wellens ronduit over hun wielerpassie op de niet te missen Ride4future @ Campus De Vesten.  Verder zitten ook Kurt Van de Wouwer, Adrie & Mathieu Van der Poel, Marc Janssens, Kelly Druyts en Eline De Roover op de praatstoel. Voor jongeren en hun ouders uit de Kempen, maar ook uit andere regio's in Vlaanderen is dit dé unieke kans om persoonlijk vragen te stellen aan deze sportieve BV's. 

Verder kan je workshops volgen over voeding (3-Action), techniek (Shimano), kledij (Vermarc), training (sportarts Guy De Schutter), en een proefles met een docent.

Wil je je ambities in de wielersport waarmaken in combinatie met studeren in een toffe school, dan ben je maandag 24 juni om 18.30u met je familie meer dan welkom in campus De Vesten, Augustijnenlaan 31, Herentals - Wel even inschrijven voor de proefles langs ride4future@campusdevesten.be

Ride4future @ Campus De Vesten maandag 24 juni om 18.30u : een boeiend info-moment in samenwerking met de Vlaamse Wielerschool vzw.  Foto Niels Albert, Bart Wellens  / De Smollie Nnieuws.