Zorg dat je erbij bent : met je gezin, je familie, je bedrijf, je vereniging.  De zon is ook van de partij vandaag in Kamp C Westerlo voor Hart in Beweging. 

Organisatoren Hilde Hanselaer en Leen Goossens : 'Lore Boonen, de vriendin van Tom, zelf mama van prematuur baby's is meter van Koala-care en steunt het project vzw Hart in Beweging 200%. Ze zal ook aanwezig zijn op het evenement nu zondag.

Tom zelf is zich helemaal aan het voorbereiden op zijn laatste koersen en steunt het project, maar kan zich momenteel niet engageren als peter. Lore uiteraard wel. Dat is supergoed nieuws voor de organisatoren Leen Goossens en Hilde Hanselaer.

Tom Boonen en vriendin Lore werden begin vorig jaar de trotse ouders van een tweeling Valentine en Jacqueline. De meisjes wogen 2,4 kilogram. Lore lag 9 weken plat, waarvan ze er vijf doorbracht in het ziekenhuis.'

WAT, WAAR, WANNEER ? Hart in Beweging

'Wandelen, fietsen en joggen voor het goede doel. Vertrek en aankomst in het Provinciaal domein KAMP C in Westerlo, Britselaan op zondag 26 maart. 

Wil je dus toch nog je beste beentje willen voorzetten en deelnemen aan fiets-, wandel- of joggingactiviteiten stuur dan snel een mail naar info@vzwhartinbeweging.be met vermelding van aantal tickets aan 10€ - wij zorgen er voor dat de tickets klaarliggen aan de kassa.

Betaling ter plaatse en enkel contant.  Voor de echte heel late beslissers : Inschrijven kan vandaag ook nog - alleen contante betaling.

Zondag zorgen we heel de dag ook voor animatie met als rode draad DJ HARLEY die ook de organisatie van het muzikale gebeuren op zich neemt. In de loop van de dag zijn er optredens van Hanz Duval, Torsten Van Loock en William Whopa. en nog een surprise act...'

Een niet te missen familiedag voor jong en oud, mét de zon.