Een nieuwe wind laten waaien bij KSKS was duidelijk de ambitie van het nieuwe bestuur. Voorzitter Gerrit Van Nueten : 'Sportief draait de jeugdwerking op volle toeren en de 1e ploeg in 3e prov. Alle jeugdspelers kregen recent een leuke nagelnieuwe outfit. Met speciale dank aan al onze sponsors.

Ook de accommodaties werden grondig verbeterd. En daar stopt het niet bij.
Het bestuur wilt ook de oud-spelers van Sefa Sport, SK Herentals (de 2 clubs, waaruit de fusie ontstond) en SKS Herentals meer bij de club betrekken.

Op zaterdag 2 september, de eerste thuiswedstrijd tegen SK Kasterlee, worden de oud-spelers/medewerkers van Sefa Sport uitgenodigd op de club.
Om 18u worden de Sefanen verwacht op een kleine receptie. Om 19.30u volgt dan de eerste zaterdagavondwedstrijd ooit, waarbij de nieuwe lichtinstallatie wordt ingespeeld.
Een mailtje zenden naar koen.gebruers@skynet.be of op het gsmnr. 0474/855939 volstaat en je kaartje ligt klaar aan de kassa.

Begin januari worden dan de oud-SK Herentals spelers uitgenodigd. In september 2018 verwachten we de oud-SKS-spelers om samen het 20-jarige bestaan van de fusie te vieren.

Initiatieven genoeg dus aan de Olympiadelaan', lacht Gerrit Van Nueten.