Donderdag opent vlakbij het centrum van Olen de nieuwe Proxy Delhaize Olen haar deuren voor de klanten. De opening past in de strategie van Delhaize België waarbij de voortdurende uitbreiding en vervollediging van het winkelnetwerk een belangrijke pijler is. Delhaize wil haar klanten immers dichtbij een winkel aanbieden die voldoet aan alle moderne eisen en aan de wekelijkse- en dagelijkse aankoopbehoeften van de klanten. De dienstverlening aan de klanten en de praktische toepassingen voor iedere dag zijn bovendien verbeterd door middel van enkele innovaties. Klanten kunnen vlotter door de verschillende rayons en ervaren zo het grootste winkelcomfort. Het assortiment is uitgebreid met nieuwe specialiteiten uit de hele wereld, glutenvrije producten, enz. Met andere woorden, in de nieuwe Proxy Delhaize Olen staan de klant en beleving centraal.

Kerncijfers

Bij Proxy Delhaize werken er 10 medewerkers. De winkeloppervlakte is 728 m2 met 12000 producten en 3 kassa's.. Er is een parking voor 40 wagens.

Eigenaar van de winkel is Gert Aerts die ook eigenaar is van de AD Delhaize in Herentals. De gerant in Olen is Wouter Aertgeerts. De Proxy Delhaize in Olen is de 233e winkel van Proxy Delhaize in ons land.

foto: op de foto v.l.n.r. Bart De Cuyper, raadgever Proxy Delhaize, Nancy Aerts (vrouw van Gert Aerts) en uitbater Gert Aerts