De Wandelweg langs de Nete kreeg er zopas twee nieuwe speeltoestellen bij. Kinderen maar ook volwassenen beleven vast veel plezier aan de dierenmemory en het kogeldoolhof. De toestellen vormen een mooie aanvulling op de wip die er nu al staat en het park Moldersbok. Zo wordt een wandeling langs de Nete nog leuker. Beide speeltoestellen zijn ook geschikt voor rolstoelgebruikers.

Het kogeldoolhof, vlakbij de watermolen, is gemaakt uit roestvrij staal en veiligheidsglas. Met een beugel rondom kantel je de speeltafel in alle richtingen zodat de kogels naar de gewenste richting rollen. Bedoeling is de kogels naar het centrum te krijgen. Een spannend spel dat je concentratie en geduld op de proef stelt.

De dierenmemory aan het Loffensvaartje bestaat uit 25 draaibare houtblokjes waarop dierenfiguren in roestvrijstaal gesneden zijn. In het spel zitten twaalf dierenparen verstopt. Bij iedere beurt draai je twee blokjes om en probeer je zoveel mogelijk paren te vinden. Een goede training voor het geheugen in de buitenlucht.