Viering Nationale Feestdag

Op 21 juli organiseert het gemeentebestuur traditiegetrouw in samenwerking met de Cultuurraad een gezellige avond op de verkeersvrij gemaakte Markt.

Lees meer
 
Bezoek de educatieve mobiel op de dinsdagmarkt van 22 juli

Heb je vragen over afval sorteren en recycleren? Wil je tips over hoe je afvalarm kan winkelen? Bezoek dan de educatieve mobiel van IOK Afvalbeheer op de markt van dinsdag 22 juli.

Lees meer

 
Sluitingsdagen Contactpunt Werkwinkel/PWA

Wegens vakantie van de PWA-beambte is het PWA-kantoor gesloten van 1 augustus tot en met 15 augustus. Ook op 1 en 8 september zal het kantoor gesloten zijn.

Lees meer
 
Stem op onze Kapellekensboom en geef hem een buiten-gewoon feest cadeau!

Kapellekensboom kreeg een opknapbeurt via het project 'Buitengewone plekjes'. In het kader van dit project gingen de Antwerpse regionale landschappen en Landschapspark Zuidrand afgelopen maanden met de groene bezem doorheen 50 verrommelde plekjes in onze provincie.

Lees meer

 
Herenthoutse leesclub leest 'Zomerhuis met zwembad'

Dinsdag 16 september 2014 om 19.00 uur bespreekt de Herenthoutse leesclub in onze bibliotheek ‘Zomerhuis met zwembad’ van Herman Koch.

Lees meer
 
De Lijn heeft realtime info voor jou

De Lijn beschikt online over de realtime informatie van alle haltes in onze gemeente.

Lees meer

 
Enquête naar de arbeidskrachten

De Algemene Directie Statistiek en Economische Informatie organiseert elk jaar een enquête naar de arbeidskrachten. Ook een aantal huishoudens uit onze gemeente werden uit het rijksregister gekozen en zullen vanaf augustus 2014 bezocht worden door een enquêteur.

Lees meer