Infoavond op 2 september over de ecologische fruithaag

De vzw Tuinhier organiseert op 2 september een infoavond over de 'Ecologische fruithaag'. Tijdens deze avond krijg je de theoretische uitleg over de ecologisch fruithaag.

 Lees meer
 
Sportmonitor(en) gezocht voor SportSnack

De sportdienst is op zoek naar gemotiveerde sportmonitoren voor het begeleiden van de wekelijkse SportSnack op woensdagnamiddag van 13.30 tot 15.30 uur.

 Lees meer

 
Wielerwedstrijd op zaterdag 6 september 2014

Op zaterdag 6 september 2014 vindt in onze gemeente de wielerwedstrijd 'Grote Prijs Amateurs Open' plaats.

 Lees meer
 
Week van de Sportclub 2014

Van zaterdag 13 tot en met zondag 21 september 2014 vindt in Vlaanderen de zesde editie plaats van de 'Week van de Sportclub'.

 Lees meer

 
Opnieuw inschrijven voor de groepsaankoop groene stroom

Tot 30 september 2014 kan je opnieuw intekenen op de groepsaankoop groene stroom en gas van het Antwerpse provinciebestuur. Onze gemeente steunt dit initiatief. Doe mee, bespaar op je energiekosten en draag je steentje bij tot een beter milieu.

 Lees meer
 
Waarvoor staat ENA?

Het valt steeds vaker op bij de weggebruiker: de benaming ENA op de afslagborden die langs de autosnelwegen staan. Sinds medio 2013 verschenen deze borden op de autosnelwegen en wijzen zij de weg naar de talrijke bedrijventerreinen langs de E313.


 Lees meer

 
Awel zoekt vrijwilligers

Awel, ik wil …

… een vrijwilliger worden bij Awel?

 Lees meer
 
MS-week van 4 tot 14 september: MS en cognitie

Van donderdag 4 tot en met zondag 14 september loopt de MS-week onder de slogan ‘Mijn lichaam beperkt mij, u hebt de sleutel’. Dit is de jaarlijkse sensibiliseringscampagne van de MS-Liga over multiple sclerose en het omgaan met de ziekte.

 Lees meer