OFF & we blijven ON 

Deze winter is de kans op elektriciteitsschaarste reëel. Als slimme elektriciteitsverbruikers kunnen we er samen iets aan doen!

 Lees meer

Stel je een schoonmaakster, tuinman of iemand anders tewerk?

Als je een schoonmaakster, tuinman of iemand anders tewerkstelt, is het belangrijk dat je haar of hem aangeeft bij de Rijksdienst voor de Sociale Zekerheid én verzekert tegen arbeidsongevallen. Als je dat niet doet, riskeer je één of meerdere boetes.

 Lees meer

Kerstverlichting brengt sfeer 

Al een heel aantal maanden worden we bestookt met berichten over elektriciteitsschaarste. Misschien heb je daarom verbaasd opgekeken toen de kerstverlichting in de straten werd aangebracht?

 Lees meer 

Actiedag tegen woninginbraken

Op donderdag 11 december neemt de Lokale Politie Neteland in samenwerking met de stad Herentals deel aan de actiedag tegen woninginbraken. Onder de noemer ‘1 dag niet’ willen wij inbrekers een halt toe roepen. Vanaf 18.00 tot 21.00 uur is iedereen welkom op een informatieavond in zaal ’t Hof in Herentals.

 Lees meer

Bibliotheek organiseert boekenverkoop 

Er zijn dit jaar te veel gewiede boeken om tegelijk in de bib te kunnen aanbieden. Op vrijdag 28 november van 16.00 tot 19.00 uur en zaterdag 29 november van 14.00 tot 17.00 uur vindt er een uitzonderlijke boekenopruimactie plaats in de gemeentelijke feestzaal, Bouwelse Steenweg 8.

 Lees meer