Infoavond LED-verlichting op 3 februari
 

De gloeilamp is niet meer, de (eco)halogeen is dan toch niet zo energiezuinig en de spaarlamp heeft zijn gebreken. Biedt de LED-lamp soelaas? Alles over de lichtkwaliteit en de technische kant van licht komen aan bod tijdens deze infoavond, evenals de verschillende soorten, aankooptips ... De infoavond vindt plaats op 3 februari om 20.00 uur in de gemeentelijke feestzaal. Deelname is gratis!

 Lees meer
 
'Verhalen uit het zuiden' op 30 januari 2015

Op vrijdag 30 januari 2015 om 19.30 uur ben je welkom in de gemeentelijke feestzaal op de luisteravond 'Verhalen uit het zuiden'. Deze boeiende avond is een organisatie van GROS-raad Herenthout.

 Lees meer

 
 
Grabbelpas krokusvakantie
 

Tijdens de krokusvakantie organiseert de jeugddienst weer een Grabbelpasactiviteit. Deze keer gaan we volledig op in de carnavalssfeer.

 Lees meer
 
Vlaamse Week tegen Pesten: van 6 tot 13 februari 2015

Loket Kids & co en de bibliotheek slaan de handen in elkaar en organiseren op woensdag 11 februari 2015 een namiddag rond het thema pesten. Deze namiddag kadert in de Vlaamse Week tegen Pesten van 6 tot 13 februari 2015.

 Lees meer

 
 
Herenthoutse leesclub leest 'Lotte Weeda'
 

Op dinsdag 17 maart 2015 om 19.00 uur bespreekt de Herenthoutse leesclub in onze bib 'Lotte Weeda' van Maarten 't Hart.

 Lees meer
 
Magenta ... zorg - werk - leven

Op dinsdag 3 februari 2015 van 19.30 tot 22.00 uur kan je een infoavond bijwonen in Loket Kids & co rond het project 'Magenta ... zorg - werk - leven, balans voor ouders met een zorgenkind van 0 tot 14 jaar'.

 Lees meer

 
 
Logiesboek verkrijgbaar op Loket Vrije Tijd
 

Op het Loket Vrije Tijd kan je een gratis exemplaar afhalen van het logiesboek 'Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2015'.

 Lees meer