Sportdienst organiseert sportsnack

Vanaf 2 oktober biedt de gemeentelijke sportdienst opnieuw de sportsnack aan. Alle kinderen van het lager onderwijs krijgen de kans te sporten aan een democratische prijs, onder begeleiding van een sportmonitor. Zo maken de kinderen kennis met allerlei sportvormen.

 Lees meer

Indexaanpassing bijdrage Kinderclub

Vanaf 1 september 2013 werden de tarieven voor de Buitenschoolse Kinderopvang van Loket Kids & co aangepast aan de index.

 Lees meer

Schrijf in voor de workshop voorlezen & vertellen

Op dinsdag 5 november 2013 om 19.30 uur verzorgt Anja Vermeeren in de bibliotheek een workshop 'Voorlezen'.

 Lees meer

Infoavond 'In Balans'

Elke dag opnieuw voelen we als ouder hoe druk een gezin wel kan zijn. Bovendien willen we dit graag combineren met een boeiende job, tijd maken voor onze relatie, een vriendenkring, onze persoonlijke ontplooiing …

 Lees meer

Awel, ik wil ...

Awel, ik wil ... een vrijwilliger worden bij Awel. Als vrijwilliger luister je naar de vele vragen en verhalen van kinderen en jongeren via telefoon, e-mail, chat of forum. Je denkt en voelt mee met je oproepers en maakt zo het verschil voor die ene jongen of dat kleine meisje.

 Lees meer

Aanpassingen dienstregeling De Lijn

Op maandag 23 september 2013 zijn de werken aan de N153 tussen Poederlee en Herentals gestart. Deze werken zullen een grote impact hebben op het busvervoer van en naar Herentals en de omliggende gemeenten.

 Lees meer