Huur papiercontainers : Het college beslist om een papiercontainer van 1.100 liter te plaatsen in de L. Carréstraat 2 A (ter hoogte van de buitenschoolse kinderopvang) en op het Kerkplein 17 in Heist-op-den-Berg (aan het gemeentehuis). De jaarlijkse huurprijs hiervan bedraagt 154,36 euro incl. btw.
 
Technische hulp 11.11.11
Het organisatiecomité van 11.11.11 vraagt of het gemeentebestuur tijdens de volgende 11.11.11-campagne hun campagneboodschap mee wil uitdragen en hulp wil bieden bij het ophangen van affiches, vlaggen, enz. Het college gaat hierop in en geeft opdracht aan de technische dienst om van midden oktober tot midden november de 11.11.11-affiches en vlaggen zichtbaar in het straatbeeld te brengen. Er wordt ook een grote banner opgehangen aan het Torengebouw.
 
Aankoop glasbakken
Bij de technische dienst worden nog regelmatig glasbakken gevraagd, zowel voor nieuwbouwwoningen als ter vervanging van vernielde of verdwenen glasbakken. Aangezien de huidige voorraad bijna op is, beslist het gemeentebestuur om 200 glasbakken aan te kopen voor de prijs van 2.000 euro.

 
Uitbreiden openbare verlichting
Het college gaat akkoord met het voorstel van Eandis om nieuwe openbare verlichting te plaatsen aan de parking van het KTA in de Hof van Riemenstraat. De kosten worden geraamd op 12.598,07 euro incl. btw.

Vacatures jeugddienst
De jeugddienst is op zoek naar een jobstudent om tijdens de herfstvakantie mee te werken op het speelplein en Grabbelpasactiviteiten te begeleiden. Daarnaast zijn zij op zoek naar een vaste collega voor de functie van jeugdconsulent. Meer weten?

Viering 40 jaar zondagmarkt
Het 40-jarige bestaan van de zondagmarkt wordt gevierd met een feesteditie op zondag 28 september. Voor deze gelegenheid zal de markt uitzonderlijk tot 15 uur plaatsvinden. Meer weten?

Kunst met Pit!
Het voorbije schooljaar werd wekelijks een kunstatelier opgericht in LDC De Pit, waar personen met dementie elkaar konden ontmoeten om samen hun creativiteit uit te leven. De werken die hier ontstaan zijn, worden nu tetoongesteld. Meer weten?