Nieuws vanuit het schepencollege

Archiefrekken bibliotheek
Het college stelt een firma aan voor het leveren en plaatsen van verplaatsbare boekenrekken voor de bibliotheek. De opdracht wordt gegund aan de economisch meest voordelige bieder voor de prijs van 57.734,62 euro incl. btw.

Aanstellen veiligheidscoördinator
Het college stelt een veiligheidscoördinator aan voor de werken in de verkaveling Tulpenstraat-Narcisstraat. De kostprijs hiervan bedraagt 1.076,90 euro incl. btw. De kosten zijn volledig ten laste van de verkavelaar.

Verfraaiingswerken begraafplaatsen
Het college stelt een aanvangsdatum vast voor het uitvoeren van verfraaiingswerken op de begraafplaatsen in Booischot en Heist-centrum. De werken moeten starten op 21 januari 2015 en moeten binnen een termijn van 60 werkdagen voltooid worden. De aannemer wordt hiervan persoonlijk op de hoogte gebracht.

Nieuws vanuit de gemeenteraad

Op dinsdag 20 januari 2015 vindt de volgende gemeenteraadszitting plaats in de raadzaal (Kerkplein 15) in Heist-op-den-Berg. Je kan de agenda hier raadplegen. Iedereen is welkom om het openbare gedeelte bij te wonen

Nieuws vanuit de gemeente

FitFree doet mensen bewegen!
Kom mee bewegen bij FitFree! FitFree is een indoor-beweegprogramma waar oefeningen op maat onder professionele begeleiding worden geboden. Veel of weinig ervaring? Niet van belang, iedereen is welkom! Meer weten?

Oproep funeraire expo
Voor een tentoonstelling over het funeraire erfgoed van Hallaar is men nog op zoek naar verhalen, doodsprentjes, rouwbrieven, liturgische voorwerpen, lokale archiefstukken, foto's, andere voorwerpen, ... Meer weten?

Eetdag Heistse brandweer
Op zondag 8 februari vindt de 22e eetdag van de vriendenkring van de Heistse brandweer plaats. Je kan zowel 's middags als 's avonds terecht in zaal Withof in Zonderschot voor heel wat lekkers! Meer weten?