Nieuws vanuit het schepencollege

Randfestiviteiten Booischot-Statiekermis 
Het college geeft toelating aan Kermiscomité Booischot-statie voor het organiseren van randfestiviteiten in openlucht ter gelegenheid van Booischot-Statiekermis in de periode van vrijdag 1 tot en met dinsdag 5 augustus 2014. 
  
Randfestiviteiten Wiekevorst-Straatjeskermis 
Het college geeft toelating aan Koninklijke Fanfare Onafhankelijkheid Wiekevorst voor het organiseren van randfestiviteiten in openlucht (= tent) ter gelegenheid van Wiekevorst-Straatjeskermis in de periode van vrijdag 1 tot en met dinsdag 5 augustus 2014. 
  
Subsidies infrastructuurwerken sportverenigingen 
Het gemeentebestuur van Heist-op-den-Berg wil ervoor zorgen dat iedereen in kwaliteitsvolle omstandigheden kan sporten. Om dit te promoten voorzien zij o.a. subsidies voor Heistse sportverenigingen die infrastructuurwerken (laten) uitvoeren. Elf sportclubs dienden een subsidieaanvraag in. De sportdienst en de sportraad keurden de aanvragen goed. Er wordt een totaalbedrag van 34.000 euro voorzien.

Nieuws vanuit de gemeente

Openluchtfilm 'The Wolf of Wall Street'
Ook in augustus kan de Heistse jeugd onder de sterrenhemel genieten van een leuke film. Op vrijdag 8 augustus wordt de misdaadkomedie ‘The Wolf of Wall Street’ getoond. Iedereen is welkom vanaf 20.30 uur. De film begint om 21 uur. Meer weten?

Start het nieuwe schooljaar sportief!
Gedurende het hele jaar organiseert de sportdienst lessenreeksen voor volwassenen en senioren. De inschrijvingen voor het schooljaar 2014-2015 starten op dinsdag 5 augustus om 9 uur. Meer weten? 

Art@thebib
Art@thebib plaatst talent uit eigen streek in de kijker en laat bibliotheekbezoekers op een aangename manier kennismaken met verschillende kunstvormen. Nog de hele maand augustus kan je in de Heistse bib het werk komen bewonderen van fotografe Lore Van Loock. Meer info?