Gemeente zoekt technisch assistent
Het gemeentebestuur is op zoek naar een voltijds technisch assistent in contractueel dienstverband voor de technische dienst.
Lees meer

Picknickweekend op 25 & 26 april 2015
GROS en toerismeraad nodigen je uit om op zaterdag 25 of zondag 26 april 2015 te gaan picknicken.
Lees meer

Neem deel aan 'Met Belgerinkel naar de Winkel'
Van 25 april tot 30 mei 2015 loopt opnieuw de campagne 'Met Belgerinkel naar de Winkel'. Deze campagne wil klanten van de Herenthoutse handelszaken aanmoedigen om vaker met de fiets of te voet boodschappen te doen. Alle Herenthoutenaren die deelnemen maken kans op de prijzenpot van de gemeente. Deze bestaat opnieuw uit een Belgerinkelfiets, fietstassen en aankoopbons van de plaatselijke middenstand.
Lees meer

Vrijkaarten Mooov-filmfestival in de bib
Mooov organiseert ook dit jaar een filmfestival in Turnhout. Interesse? Onze bib heeft een aantal vrijkaarten ter beschikking.
Lees meer

Brandweer zone Kempen werft aan
Door de brandweerhervorming van 1 januari 2015 werden zeven brandweerposten verenigd in Brandweer zone Kempen. Deze nieuwe organisatie heeft nood aan administratieve ondersteuning.
Lees meer

Uitschrijven voor papieren versies telefoonboeken
Als milieubewuste gemeente kiezen wij samen met Truvo Belgium, de uitgever van de papieren versies van goudengids.be en wittegids.be, voor een gezamenlijke verdeling van de telefoonboeken.
Lees meer