Parkfeesten Herenthout

Het gezelligste terras van Herenthout, compleet met animatie voor alle leeftijden, de (h)eerlijkste cocktails … is ook dit jaar weer terug te vinden in het gemeentepark. Op zaterdag 16 augustus gaat er een nieuwe editie van de Parkfeesten door.

 Lees meer 

Uit- en thuismobiel: een aangepaste wagen met rolstoellift

Zoals aangekondigd in de Drianekes en het gemeentenieuws starten we vanaf september 2014 met een nieuwe vervoersdienst voor personen die zich tijdelijk of blijvend niet zelfstandig kunnen verplaatsen met een gewone wagen of met het openbaar vervoer.

 Lees meer

 
Breng je taxussnoeisel naar het containerpark!

Breng nog tot 31 augustus je taxussnoeisel massaal naar het containerpark. Je kan het dan gratis afleveren in het containerpark van onze gemeente.

 Lees meer
 
Aanwinsten van de bib in augustus

Ook in augustus heeft onze bibliotheek een aantal nieuwe werken aangekocht.

 Lees meer

 
Zindelijkheidsbox

Wil je met je kindje aan de slag rond zindelijkheid? Weet je niet goed hoe er aan te beginnen?

 Lees meer
 
Open Monumentendag 2014

Op zondag 14 september 2014 vindt alweer de 26ste editie plaats van Open Monumentendag. De busuitstap brengt ons deze keer naar Antwerpen.

 Lees meer

 
Onderhoudswerken aan voetgangersbrug

Vanaf woensdag 13 augustus 2014 wordt de voetgangersbrug over de Grote Nete aan 't Schipke (Niemandshoek) buiten gebruik gesteld voor alle verkeer (voetgangers en fietsers).

 Lees meer
 
Kick-off sessie Levensloop Herenthout op 27 augustus

Herenthout zoekt enthousiaste vrijwilligers die samen willen strijden tegen kanker door te helpen bij de organisatie van Levensloop, een initiatief van de Stichting tegen Kanker. Wil je hen steunen in de strijd tegen kanker? Kom dan vrijblijvend naar de kick-off avond op 27 augustus om 19.30 uur in de gemeentelijke feestzaal, Bouwelse Steenweg 8.

 Lees meer

 
Cursus eerste hulp in Herenthout

Het Rode Kruis van Herenthout start in september met een cursus eerste hulp.

 Lees meer