U bent hier

Nieuwtjes schepencollege Herentals

Herentals
21.04.2017 - 11.51u
Door: Herman Gezelle

Vacature voor kassier Netepark (m/v) : het stadsbestuur zoekt tijdelijke kassiers voor het Netepark. Tijdens de zomermaanden ontvangt u de bezoekers van de zwembaden en het recreatiedomein. U voert kassawerkzaamheden en allerlei administratieve taken uit en verstrekt informatie. Solliciteren kan tot dinsdag 9 mei 2017. Meer informatie over de aanwervingsvoorwaarden vindt u op www.herentals.be/vacatures.

Jeugdcentrum 2200 zoekt overnemers

Jeugdcentrum 2200 is op zoek naar gemotiveerde jongeren om het jeugdcentrum verder uit te baten. Samen met uw vrienden verzorgt u de dagelijkse werking van het jeugdcentrum en organiseert u allerlei activiteiten. Hebt u interesse, kom dan op dinsdag 9 mei om 20 uur naar de infoavond in het jeugdcentrum (Grote Markt 41). Voor meer informatie kunt u terecht op www.facebook.com/jc2200.

Stad zet in op kernversterking: vergunning voor Action

Winkelketen Action vroeg een socio-economische vergunning aan voor een nieuwe vestiging aan de Belgiëlaan 5/B, de vroegere winkelruimte van C&A. Het college van burgemeester en schepenen keurt de vergunning goed. De stad zet zich immers volop in om de detailhandel in het kernwinkelgebied te versterken. Het pand wordt momenteel volledig verbouwd. Naast een winkelruimte met een verkoopoppervlakte van 945 m², komen er zes appartementen en een ondergronds parkeerterrein met toegang via het Hofkwartier.

Schilderwerken aan 't Schaliken en het archief

Het stadsbestuur laat schilderwerken uitvoeren aan het buitenschrijnwerk van 't Schaliken en het stadsarchief. Beide gebouwen zijn beschermd: het cultuurcentrum is een beschermd monument en het stadsarchief maakt deel uit van een beschermd stadsgezicht. Voor de schilderwerken aan 't Schaliken kreeg de stad toestemming van het Agentschap Onroerend Erfgoed. Het stadsarchief kan zonder toestemming geschilderd worden. Het college van burgemeester en schepenen gunt de opdracht voor het uitvoeren van de schilderwerken aan A.D. Verwy Paint uit Herentals voor de prijs van 34.365,22 euro.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Webdesign door Intracto