Voel jij de zwemmicrobe kriebelen? Heb jij pas leren zwemmen bij de sportdienst? Dan is het zeker tijd om plezier te maken in het zwembad, want er is pret zat in het zwembad! In de kerstvakantie kan iedereen, jong en oud, terecht in het zwembad voor verschillende activiteiten en vooral heel veel fun.   

Generatiedag: woensdag 28 december  Op waterpret staat geen leeftijd. Als we lang in het water blijven, hebben we toch allemaal rimpels, jong en oud. Kom dus zwemmen met opa/oma, mama/papa, zoon/dochter. Tijdens deze dag worden er ook een aantal activiteiten voorzien die jullie samen kunnen doen, zoals een schattenjacht! Voor wie met een hele generatie komt zwemmen is er een leuke korting voorzien, als je met 3 generaties komt zwemmen. 

Familieslag: donderdag 29 december  Een namiddag vol dolle pret, van 13 uur tot 17 uur. Kom samen met familie en vrienden meedoen aan de ballenrace en vele andere activiteiten, voor de kleinsten worden er ook activiteiten voorzien zoals het eendjesvissen. De activiteiten zijn verdeeld over het instructiebad (klein) en het wedstrijdbad (groot), zo kan iedereen deelnemen. Na alle leuke activiteiten kan elk gezin ook genieten van een gratis drankje (1 per betalende zwemmer) in de cafetaria van het zwembad.   

Gekke bekkendag: vrijdag 30 december  Tijd voor een swimselfie, een ‘swimfie’ dus. Kom zwemmen met een vriendje of vriendinnetje en laat een leuke onderwaterfoto maken! Trek onder water de gekste bekken en verover een plekje op de facebookpagina van de gemeente.

Trek jij de gekste bek? Voor wie met een vriendje of vriendinnetje komt zwemmen is er een leuke korting voorzien. En wie weet sta jij dan op de cover van één van de volgende Gemeentekronieken! 

Meer informatie

Voor meer informatie kan je terecht bij de sportdienst. Alle informatie kan je ook vinden in de folder met alle activiteiten. Deze is te verkrijgen in het zwembad, het gemeentehuis of op de website.    

Tekenwedstrijd tijdens pret zat in het zwembad.

 Maak een mooie prent van een krokodil of kleur onze prent in en maak kans op een leuke prijs. Je kan de tekening afhalen in het zwembad of downloaden

Schrijf je naam, voornaam en telefoonnummer, samen met het antwoord op onze schiftingsvraag op de achterkant en geef je tekening voor vóór het einde van de ‘pret zat in het zwembad’ actie af aan het onthaal van het zwembad.

Alle tekeningen worden opgehangen in het zwembad, zo maak ook jij deel uit van onze eigen tentoonstelling in het zwembad. Dit is de schiftingsvraag: waarom staat een krokodil altijd zo vroeg op?