"Naar aanleiding van de grote speelpot van Euromillions (wegens veranderingen van het spelsysteem) werken we met verschillende dagbladhandelaren samen om meer kans te maken op deze grote speelpot. Graag willen we de mensen informeren dat ze hieraan kunnen deelnemen om hun winstkansen te vergroten", zegt Tania Wens van DBH Wens in Vorselaar.

Andere formule

Op 24 september verandert de formule van euromillions. Er komt een My bonus systeem waarbij 1 speler in België €1.000.000 wint (ongeveer 4x per jaar). Daarbovenop zijn er elke week 600 winnaars die elk €500 winnen. Bij speelpotten boven €100.000.000 zijn er nog duizenden winnaars die elk €10 krijgen. Bovendien komt er een twaalfde sterretje bij.

Jackpotzoekers

Naar aanleiding van deze verandering is er op vrijdag 30 september al een jackpot van 130 miljoen euro. Wij, de Jackpotzoekers, gaan onze krachten bundelen om deze binnen te halen en te verdelen onder onze klanten! -Je kan deelnemen voor €50 en inschrijven kan tot en met 29 september in de volgende krantenwinkels :  't Bolkske in Vosselaar, DBH Wens in Vorselaar, DBH Albora in Arendonk, Het Geels Gazetteke in Geel, DBH Jens in Geel, DBH Peter in Retie en 't Hoekse in Balen.