Zondagnamiddag, voetbaldag op de terreinen van Noordstar, waar nog niets liet vermoeden dat zulke monsterscore in de maak was. En ook in de beginfase van de wedstrijd waren het de bezoekers die voor het eerste gevaar zorgden.

Er was een attente doelman Henderickx nodig om de nul op het bord te houden. Moest Noordstar de eerste minuten aan Achter Olen laten, dan was het daarna andere koek...in de 9e minuut kopte Peter Engels de bal onhoudbaar onder de lat : 1-0. Geen 10 min. later verdubbelde Niels Caers de score, daarna was het wachten tot in de 37e min. tot opnieuw Caers prachtig kan binnen koppen op een strakke voorzet van Thijs Lambaerts.

Ruststand 3-0, Noordstar op rozen. En toch speelde Achter Olen nog mooi mee in de eerste helft... Na de rust ontbond de thuisploeg al zijn duivels. Achter Olen verloor met Tom Dams dan ook nog eens één van zijn beste spelers en kon enkel het spel ondergaan.

Amper 4 min. ver in de 2e helft en Caers scoort een hattrick : 4-0. Simons 5-0, opnieuw Caers met de 6-0, Yannick Scheerens 7 en 8-0 en Jeffrey Willems 9-0...het was een bijzonder vruchtbare namiddag in Noorderwijk.

De zege deed deugd, de jarige Bert Van Hove glunderde en er werd flink wat af gefeest na de wedstrijd, samen met de spelers van Achter Olen, Op naar de volgende wedstrijd, volgende week in Westmeerbeek !