De eerste wedstrijd van het seizoen verloor Noordstar kansloos tegen leider Exc. Vorst met 3-0. Dat Vorst 1 van de sterkste ploegen in de reeks is, zal iedere toeschouwer van die wedstrijd beamen. Tot nu speelde het slechts 4x gelijk (waaronder ook de wedstrijd van vandaag) en het verloor nog geen enkele keer. Excelsior kroonde zich dan ook terecht tot eerste periodekampioen.

Maar Noordstar was niet van plan om zich zonder slag of stoot naar de slachhtbank te laten leiden. Trainer Carlo Michiels kon op zijn volledige kern rekenen en de wil om te stunten tegen de ongeslagen leider was bijzonder groot. De thuisploeg neemt een voortvarende start en krijgt snel al enkele mogelijkheden om op voorsprong te komen, maar net niet door net naast, op de paal, enz...

Het vizier staat nog niet op scherp en wat Noordstar niet lukt, daar slaagt Exc. Vorst wel in na 14 min...nl scoren : 0-1 Dennis Fillée.

Toch even een domper, doch de kopjes gaan niet naar beneden en op het half uur buffelt Peter Engels de 1-1 voorbij doelman Jochen Wuyts. Bij de rust staat nog steeds dezelfde stand op het scorebord, Noordstar is goed bezig. Ook na de rust krijgen we meer van dat...Niels Caers beloont zichzelf en zijn ploeg met de 2-1, dik verdiende voorsprong.

Het is opnieuw Dennis Fillée die Vorst langszij brengt : 2-2. Noordstar verliest even later dan nog eens zijn spits Jeffrey Willems met een sleutelbeenbreuk. Een verlies dat nog een hele tijd na zinderde...

Bij Exc. Vorst bekende men eerlijk dat Noordstar eigenlijk de enige ploeg was die aanspraak kon maken op de zege, doch het geluk bleef ook vandaag aan de zijde van de leider in 4E. 2-2, toch een knappe wedstrijd en prestatie van onze jongens net voor de winterstop.

Langs deze weg wensen wij Jeffrey Willems veel beterschap en een spoedig herstel.  We gaan je missen makker, hopelijk ben je er weer snel terug bij.

De volgende wedstrijd is op 4 januari 2015 tegen Zammel, de 2e in de stand.

Verslag: Carine