Noordstar kon zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen niet winnend afsluiten. Na 3 min. was het al op achtervolgen aangewezen, Koen Vleminckx werkt de vrije trap voorbij de muur en doelman Jens Hendrickx : 0-1. Na 13 min. is het weer bingo...deze keer is het Verbraeken die de Noordstar defensie kan verschalken : 0-2.

De thuisploeg wil wel maar kan geen vuist maken en holt heel de tijd achter de feiten aan. Er zijn zo van die dagen... Bij de rust staat het nog steeds 0-2, trainer Michiels is uiteraard niet tevreden. Laatste thuiswedstrijd voor eigen publiek tegen een haalbare tegenstander, dat moet beter ! Het brengt allemaal geen zoden aan de dijk, de bal wil er niet in aan Noordstar-zijde. Ook niet wanneer de bal op de stip gaat halfweg de tweede helft.

Bert Van Hove neemt de verantwoordelijkheid op zich, wil de bal buiten het bereik van doelman Lenchant plaatsen, doch trapt op de paal. Na 90 minuten staat de 0-2 nog altijd op het bord. De wil om te winnen leek in ieder geval groter bij de bezoekers dan bij de thuisploeg. Volgende week staat de allerlaatste wedstrijd van het seizoen op het programma, uit tegen Booischot.

Jens Henderickx en Pieter-Jan Hendrickx zijn dan geel geschorst en kunnen hun ploeg mee komen aanmoedigen om het seizoen winnend af te sluiten.   Verslag : Carina Luyten / Foto's : Annick Van den Bruel / NNieuws