Het veld van Noordstar lag er betrekkelijk goed bij, dus mocht er gevoetbald worden aan de Tarwestraat. De thuisploeg start sterk en zet Westmeerbeek meteen onder druk. In de 10e min. zet Van Herck met een ideale voorzet Caers alleen voor doel : 1-0.

Niet dat Westmeerbeek zich zomaar laat doen, het biedt stevig weerwerk doch het kan keeper Jens Henderickx niet echt bedreigen. In de 32e min. schildert Scheerens een corner op het hoofd van Caers : 2...-0. Op slag van rust laat Caers de 3-0 liggen, de match had toen al beslist kunnen zijn...Bert Van Hove werd tijdens de rust noodgedwongen vervangen, Hans Laeremans mocht in zijn plek aantreden.

In de 2e helft zakte het niveau en werd het rommeliger, ongetwijfeld had de staat van het veld daar veel mee te maken. Het is wachten tot de laatste 5 minuten voor we nog eens iets meldenswaardig mogen noteren, Philip Van Herck scoort de 3-0 voor Noordstar. De aandacht verslapt dan even en Westmeerbeek profiteert, El Marchouhi zet de bezoekers op het scorebord : 3-1.

In de toegevoegde tijd krijgt Westmeerbeek nog een lichte penalty toegekend, El Marchouhi zet zich achter de bal doch schiet hoog over. Eindstand 3-1, meer dan verdiend ! Volgende week trekt Noordstar naar Immer Voort voor een zwaar te bevechten derby. Hopelijk kunnen we de lijn verder doortrekken...

Noordstar speelde met : Jens Henderickx, Peter Engels, Paul Vinck (70' Jurgen Wuyts), Jo Meir, Thijs Lambaerts, Fons Simons, Bert Van Hove (46' Hans Laeremans), Pieter-Jan Hendrickx, Yannick Scheerens, Niels Caers (85' Joren Lambaerts), Philip van Herck

Verslag: Annick Van den Bruel/Nnieuws.be