Morgen wordt het officiële startschot gegeven van het BNI Chapter "Neteland". In de prachtige locatie Golfclub Witbos zullen 25 zakenmensen zichzelf, hun bedrijf en BNI Neteland officieel voorstellen aan meer dan honderd geïnteresseerde gasten en de pers. BNI "Neteland" is het allereerste BNI chapter van de Antwerpse Kempen en ondertussen zijn er nog drie andere afdelingen die zichzelf voorbereiden op de start. In Vlaanderen telt BNI bijna 40 chapters die samen zo'n 1.100 leden tellen.


BNI is een wereldwijd netwerk van chapters die werken rond 'Givers Gain', oftewel 'Geven Loont'. Het netwerk berust op het principe van zakelijke aanbevelingen of 'referral marketing' en bewijst al jaren zijn degelijkheid bij 178.000 leden wereldwijd die vorig jaar 5,5 miljoen aanbevelingen aan elkaar gaven. Die aanbevelingen resulteerden in een nieuwe omzet van +5 miljard euro voor die leden.

€5 miljard
BNI is opgebouwd op het gegeven 'Givers Gain' ('Geven Loont') dat in de jaren 80 door Ivan Misner ontwikkeld werd en dat steunt op het principe: 'Als jij mij aanbeveelt in jouw netwerk en ik hetzelfde doe voor jou in mijn netwerk, moet dat onvermijdelijk leiden tot opdrachten.

Misner wordt wel eens de vader van het moderne netwerken genoemd en zijn boeken staan steevast in de top 10 van best verkopende managementboeken. Hij bouwde BNI uit tot een wereldwijde organisatie met zo'n 178.000 leden die vorig jaar 5,5 miljoen aanbevelingen aan elkaar gaven. Die aanbevelingen resulteerden in een nieuwe omzet van meer dan 5 miljard euro voor de die leden.


Praktisch
- Lancering BNI Neteland
- Woensdag 25 maart om 06.45 uur in de ochtend.
- Golfclub Witbos
info www.bni-limburgturnhout.be