Op maandag 12 juni start de inschrijvingsweek voor de Grabbelpas- en Swapactiviteiten van de zomervakantie.

Mollenaars kunnen inschrijven vanaf 12 juni (19 uur), anderen pas vanaf 12 juni (21 uur) via www.gemeentemol.be/grabbelpas of www.gemeentemol.be/swap.

Wil je inschrijven ? Zorg dan dat je voor elk kind apart een gebruikersnaam en wachtwoord aanmaakt. Deze geven toegang tot het online inschrijvingsprogramma. De inschrijvingsweek loopt tot en met zondag 18 juni (23 uur).

Op maandag 19 en dinsdag 20 juni kan je niet inschrijven, pas vanaf woensdag 21 juni wordt het inschrijvingsprogramma opnieuw opengezet. Je mag dan online inschrijven voor activiteiten waarvoor nog plaatsen vrij zijn, dit tot twee dagen voor de activiteit plaatsvindt. Ook op de jeugddienst of de sportdienst mag je voor extra activiteiten inschrijven.

Gebruikersnaam en wachtwoord

Elk kind heeft een gebruikersnaam en wachtwoord nodig dat toegang geeft tot het inschrijvingsprogramma. Heb je deze nog niet? Maak dan tegen 10 juni voor elk kind apart een gebruikersnaam en wachtwoord aan via www.gemeentemol.be/grabbelpas of www.gemeentemol.be/swap via 'aanmelden als nieuwe gebruiker'. Wie eerder al deelnam aan Grabbelpas of Swap of de activiteiten van de sportdienst, heeft al een gebruikersnaam en wachtwoord. Deze mag je opnieuw gebruiken.

Met één gebruikersnaam al je kinderen inschrijven ?

Wil je verschillende kinderen van één gezin (zelfde adres) tegelijkertijd inschrijven? Maak dan voor elk kind apart én voor het gezinshoofd (mama of papa) een gebruikersnaam en wachtwoord aan. Stuur vervolgens voor 10 juni een mail naar jeugddienst@gemeentemol.be met de namen van de kinderen en de naam van het gezinshoofd. Wij zorgen voor het aanmaken van de gezinsrelatie. Je ontvangt een bevestigingsmail als het in orde is. Na 10 juni kan er geen gezinsrelatie meer aangemaakt worden.

Inschrijvingsprogramma uitproberen

Probeer voor 12 juni het inschrijvingsprogramma al eens uit en kijk of al je gegevens kloppen. Check zeker ook je e-mailadres, want op dit adres ontvang je je inschrijvingsbevestiging. Als je de mail niet meteen ontvangt, kijk dan eens bij je ongewenste mail of spam.

Handleiding inschrijvingsprogramma

Raadpleeg de handleiding van het inschrijvingsprogramma via www.gemeentemol.be/grabbelpas of www.gemeentemol.be/swap.

Vragen op 12 juni ?

Heb je vragen over het online inschrijven? Bel dan tussen 19 en 21 uur de hulplijn via 014 33 05 30.

Betaal online !

Na de inschrijving wordt gevraagd te betalen via Ingenico Payment Services. Hiervoor heb je je bankkaart en digipass nodig. Deze gebruik je ook voor het online bankieren. De inschrijving is pas definitief als de betaling in orde is.

Geen computer / betalen met vrijetijdscheques

Beschik je niet over een computer, dan mag je op maandag 12 juni tussen 19 en 21 uur de computers gebruiken in het lokaal dienstencentrum, Jakob Smitslaan 28. Vergeet niet je digipass en bankkaart mee te brengen. Je mag op 12 juni in het lokaal dienstencentrum ook met vrijetijdscheques betalen. Na 12 juni kan je bij de jeugddienst of sportdienst ter plaatse inschrijven en betalen.

Activiteit volzet ?

Is een activiteit volzet ? Schrijf je dan in op de online wachtlijst. De jeugddienst of sportdienst contacteert je zodra er voor jouw kind een plaats vrijkomt.

Meer info :

jeugddienst, 014 33 05 30, jeugddienst@gemeentemol.be

sportdienst, 014 33 05 10/15, sportdienst@gemeentemol.be