Oostmalle maakte zondag een einde aan de zegereeks van SKS Herentals in een wedstrijd  met weinig kansen. SKS-pr Luc Heylen afgevaardigde KBVB : 'SKS is in het openingskwartier beter dan de thuisploeg maar echte kansen levert dit niet op.

Enkel in de 37 min werden de supporters getrakteerd op wat spanning wanneer thuisspeler De Hertogh een onbezonnen en onnodige tackel met 2 voeten vooruit op SKS-verdediger Liekens uitvoerde.  Iedereen dacht dat zijn match voorbij was.  maar een zwak leidende scheidsrechter gaf hem enkel geel.

De thuisploeg excuseerde zich voor zo een vuile fout maar de man in het oranje dacht er anders over.  Hij begon fouten te zien tegen SKS die niemand niet zag en verloor zo de pedalen over deze helft er werd onder de rust ook enkel maar over die ene fout gepraat.

Iin de 2e helft hetzelfde spelbeeld.  De 2 verdedigingen hielden alles goed gesloten.  Tot de 89 min een onschuldige ingooi voor de thuisploeg die de bal tot bij (ex-speler) Smets gooide. Die van op 25 meter de bal enig mooi in de winkelhaak trapte en zo een 1-0 op het bord brengt.  De einduitslag.

SKS verliest voor een 2e keer dit seizoen.

SKS Herentals wenst iedereen een gezond en leuk 2016.   Prettige feestdagen!  Tot op onze eerste thuismatch op 9/01 tegen HIH Turnhout,' besluit Luc Heylen.