Speelpleinwerking De Pretplaneet houdt even een pauze. Van 14 tot 25 juli wordt er niet gespeeld. Op 28 juli vliegen de animatoren er weer in. Op 1 augustus houden ze een open speelpleindag.

Ben je nieuwsgierig naar wat er de hele dag gebeurt tijdens de Lilse speelpleinwerking? Kom dan naar de open speelpleindag van De Pretplaneet. Iedereen is welkom: ouders en grootouders, broers en zussen, vriendjes en vriendinnetjes,... . Tijdens de open speelpleindag kan je kennismaken met de werking en de animatoren van De Pretplaneet. Kom langs en geniet van een terrasje of speel mee! Meespelen tijdens de open speelpleindag is helemaal gratis.

De Pretplaneet is een speelmagneet!

De Pretplaneet is een plek waar kinderen van 6 tot 14 jaar kunnen ravotten, buiten spelen, knutselen, verkleden, kokkerellen en voetballen. De animatoren staan klaar bij het lokaal van De Zeeltrekkers op Poeyelheide om er samen een super vakantie van te maken! De Pretplaneet is er terug van maandag 28 juli tot en met vrijdag 29 augustus telkens van 9 tot 16 uur. Er is vooropvang vanaf 7.30 uur en naopvang tot 17.30 uur. De Pretplaneet gaat ook regelmatig op uitstap. Je leest er alles over op www.lille.be/jeugd.