Ter gelegenheid van de Dag v/d Zorg van 19 maart, nodigt het Sint-Dimpna Ziekenhuis Geel iedereen uit in haar Revalidatiecentrum Kempen.

Revalidatie is teamwork en op 19 maart tonen we hoe artsen, paramedici en patiënten samenwerken aan een zo goed mogelijke re-integratie van de patiënt.

Op de wandeling in het revalidatiecentrum krijgt de bezoeker bij 27 haltes uitgebreid uitleg over de gebruikte therapie en apparatuur.

Ten voordele van de strijd tegen kanker organiseert ons eigen personeel en sympathisanten een 24 uur durende loop- en fietsmarathon. Hun sportieve prestaties op fitnessfietsen en loopbanden kunnen tijdens de rondgang bewonderd worden.

Voor de kleintjes voorzien we kinderanimatie en iedereen krijgt na het bezoek in onze feesttent een drankje aangeboden. Daar kunnen bovendien door ons personeel gebakken wafels worden gekocht. De verkoop is ten voordele van de strijd tegen kanker.

Onze deuren gaan open om 10 u. Bij aanvang zal de ondertekening van het Charter Gezonde Gemeente plaatsvinden. Dit is een nauwe samenwerking tussen Logo-Kempen, de stad Geel, het OCMW en de Gezondheidsraad. De ondertekening zal gepaard gaan met toespraken van de belanghebbende partners.

Redenen genoeg om op een vrije zondag even langs te komen!

(bezoekers kunnen hun wagen gratis kwijt op de bezoekers- en personeelsparking)