Zondag 8 oktober houdt Okra Wiekevorst opendeurdag van 11.00 u. tot 18.00 u. in de parochiezaal te Wiekevorst.

Okra activiteiten zullen voorgesteld aan de hand foto's die op doek geprojecteerd worden aan de hand van een flying over die de ganse dag gedraaid wordt. De bestuursleden zullen ter beschikking staan om u op een aangename manier te verwelkomen.

U kan genieten van een hapje en een drankje. Lekkere pannenkoeken, croque monsieur en madame en een stuk taart zullen geserveerd worden. Voor de geïnteresseerden is er gelegenheid om aan te sluiten.

Een greep uit het programma:

De jaarlijkse bedevaarten naar Scherpenheuvel, Lourdes en ander oorden zijn een terugkerende activiteit.

Maandelijkse samenkomsten voor een gezellige babbel, ontspanning en lekker eten.

Regelmatig worden informatieve thema's die actueel zijn voor senioren voorgesteld.

Regelmatig worden er cursussen georganiseerd op maat van de senioren. Zoals computercursus, kookcursus, digitale foto's, ...

Fietsverlof gedurende 3 dagen in binnen- of buitenland.

Jaarlijks word er ook een weekje uitgetrokken om lekker te genieten van binnenlandse of buitenlandse oorden.

Want in Wiekevorst houdt men van gezellig samen zijn, reizen en ons eens lekker ontspannen. Wekelijkse fietstochten, wandelingen, aqua-gym, crea, dansen, petanquen, .... Er wordt door een ondernemende bestuursploeg steeds gezocht naar activiteiten aangepast aan de 55 plusser.

Alle bestaande activiteiten staan nu nog steeds op het programma maar zijn aangevuld met line dances, aqua-gym, wandelen, fietsen, kooklessen, crea-activiteiten, sportactiviteiten, deelnemen aan sporteldagen, muzieknamiddagen van de senioren adviesraad, allerlei ontspanningsmogelijkheden enz.

Ook de zwakkeren in onze maatschappij worden niet vergeten. Zij krijgen speciale aandacht te Wiekevorst en wordt er geholpen bij diegenen die moeilijk weg kunnen met administratieve zaken. Er is een luisterend oor voor iedereen.

"OKRA'S OCTOPUS", het semestrieel krantje van Okra Wiekevorst zal voor deze gelegenheid aan zijn 5de editie zijn.
Okra's Octopus is gekozen omwille van de vele verschillende activiteiten van ons trefpunt en een octopus heeft ook vele armen.

Dit krantje verschijnt 2 maal per jaar voor de leden. Hierin zal men kunnen terugblikken op de voorbije activiteiten met verslagen en foto's. Tevens zullen sommige activiteiten beter in de verf kunnen gezet worden.
Er is eveneens een mogelijkheid om plezante anekdotes, allerlei weetjes, ... te laten verschijnen. Iedereen kan hieraan meewerken.

Naast deze octopus zal het maandelijks contactblad eveneens blijven verschijnen. Dit contactblad omvat de maandelijkse activiteiten van Okra.

RETROBAL

Op vrijdag 13 oktober van 14.00 u. tot 19.00 u. is er, in navolging van het succes van vorige jaar terug een RETROBAL georganiseerd met live orkest "CAMBER" en liedjes uit de jaren 60-70 en 80.

Daar de senioren nog houden van een echte danspartij van de tijd uit hun jonge jaren op de vele bals waar nog een swing, een jive, een polka, een trage, gedanst werd willen wij alle senioren nog eens de kans geven om een danspasje te wagen in de parochiezaal op hun vertrouwde muziek uit de jonge jaren.

De inkom is gratis en iedereen is welkom!